Siirry sisältöön

Rahoitusmahdollisuudet ja kotitalousvähennys sukitukselle

Sukitus on tehokas ja pitkäikäinen tapa kunnostaa vanhat viemäriputkistot ilman laajoja kaivuutöitä tai rakenteiden purkua. Tämä menetelmä parantaa viemäriverkoston toimintaa, lisää kiinteistön arvoa ja asumismukavuutta. Kodin remontointi voi aiheuttaa merkittäviä kustannuksia. Onneksi saneerauksessa on mahdollista hyödyntää erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ja kotitalousvähennystä, mikä tekee kustannusten hallinnasta helpompaa.

Apua remontin rahoitukseen

Kun kotona ilmenee tarve viemäriremontille, projektin rahoitus voi herättää monia kysymyksiä. Me Aidolla ymmärrämme tämän huolen ja tarjoamme joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja rahoituksen suhteen. Yhteistyössä OP:n kanssa tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja, joiden avulla remontin kustannukset voidaan jakaa hallittavalla tavalla.

OP:n rahoituksella koko remontin voi maksaa kerralla ilman korkoja ja kuluja, tai vaihtoehtoisesti hyödyntää joustavaa rahoitusta ja maksaa sopivissa kuukausierissä. Ensimmäinen lasku saapuu vasta 30 päivän kuluttua remontista, mikä antaa hieman hengähdysaikaa ja mahdollistaa talouden suunnittelun ilman kiirettä. Laskurin avulla voi helposti laskea sukituksen rahoituksen suoraan verkkosivuillamme.

Rahoitusvaihtoehdot mahdollistavat kustannusten jakamisen pidemmälle ajanjaksolle, mikä helpottaa suurten kertamaksujen välttämistä. Esimerkiksi, jos remontin kokonaiskustannus on 18 230 euroa, sen voi jakaa pienempiin kuukausieriin, noin 218 euroon kuukaudessa. Tämä tekee viemärin sukituksesta taloudellisesti hallittavan ja helpottaa talouden suunnittelua pitkällä aikavälillä.

Rahoituksen voi myös järjestää suoraan oman pankin kautta, mikä tarjoaa lisää joustavuutta ja valinnanvaraa. 

Kotitalousvähennys kodin remontoinnista

Viemäriremontti, kuten sukitus, on merkittävä parannus kiinteistön arvoon ja toimivuuteen. Suurin osa sukituksen kustannuksista koostuu työn osuudesta, joka kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vuodesta 2020 alkaen kotitalousvähennys on ollut 40 % työn osuudesta, mikä tarkoittaa, että verotuksessa voi vähentää enintään 2 250 euroa per henkilö tai yhteensä 4 500 euroa, jos vähennyksen hakee yhdessä puolison kanssa. 

Olemme tehneet kotitalousvähennyksen hyödyntämisestä mahdollisimman vaivatonta, jotta viemäriremontti sujuisi alusta loppuun mutkattomasti ja kustannustehokkaasti. Toimitamme sukituksen lopuksi kaikki tarvittavat tiedot ja dokumentit vähennyksen hakemista varten. Asiakkaan tarvitsee vain toimittaa nämä tiedot verottajalle, joka huomioi vähennyksen joko osana vuotuista veronpalautusta tai alentamalla ennakonpidätystä. Verottaja tekee lopullisen päätöksen kotitalousvähennyksen määrästä. 

Aidon kanssa viemäriremontti on helpompi toteuttaa – sekä teknisesti että taloudellisesti.


Viemärisaneeraus sukittamalla: Miten se toimii ja miksi se on tärkeää?

Vanhojen putkistojen kunnostus voi olla suuri ja kallis urakka. Onneksi on olemassa tekniikoita kuten sukitus, jolla voidaan uusia vanhat putkistot vähemmällä vaivalla ja kustannuksella.

Lue lisää
Sukitus sopii kaikille viemäreille

Sukitus sopii kaikille viemäreille

Viemäriverkostojen sukitus on kustannustehokas, ekologinen ja nopea tapa kunnostaa viemärit ilman suuria kaivuutöitä. Sukitus pidentää putkien käyttöikää 50 vuodella.

Lue lisää
Sukitus ennaltaehkäisee vesivahingon

Sukitus ennaltaehkäisee vesivahingon

Sukitus on kustannustehokas tapa ennaltaehkäistä vesivahinkoja. Voit asua kotona remontin ajan, ja säästät rahaa verrattuna vesivahingon korjaamiseen.

Lue lisää