Siirry sisältöön
hero-meista

Meistä

Me teemme omakotitalossa asumisesta turvallista ja huoletonta.

Uudistamme pientalojen viemärijärjestelmät sukitusmenetelmällä vain muutamassa päivässä. Elämäsi paras remontti meidän kanssa on helppo, nopea ja oikein hinnoiteltu. 

Tilaa maksuton arviointi
Aito_herachoiphotos_-1017

Meidän tarina

Olemme kokeneet pettymyksiä omien remonttikokemusten myötä, mikä herätti meissä ajatuksen siitä, että suomalaiset ansaitsevat parempaa. Tämä ajatus ajoi meidät tekemään remontteja omassa yrityksessämme samalla huolellisuudella kuin tekisimme niitä itsellemme tai omille vanhemmille.

Aito Viemäripalvelut on yrittäjävetoinen viemäreiden sukituksiin erikoistunut yritys.  Päivitämme viemärijärjestelmät vastaamaan nykypäivän tarpeita, jotta kotisi pysyy toimivana ja turvallisena.

Työtä on paljon, sillä noin 500 000 pientalon viemärijärjestelmä vaatii päivitystä. Haluamme erottua tällä alalla välittämällä aidosti asiakkaistamme ja tarjoamalla parhaan mahdollisen palvelun.

Meille asiakas on ennen kaikkea ihminen, ei pelkkä keikka tai asiakastunnus. Tavoitteenamme on saavuttaa 100 % asiakastyytyväisyys. Tämä tavoite edellyttää, että asiointi kanssamme on miellyttävää ja että sovitut työt tehdään sovitulla tavalla ja aikataululla. Et näe pakettiauton perävaloja ennen kuin työ on täysin valmis, myös siivousta myöten.

1500 +

Valmistunutta kohdetta

100 +

Työntekijää

8

maakuntaa

2020

Perustettu

Toimialueet

Palveluverkostomme ulottuu useille eri alueille Suomessa, tarjoten asiantuntemusta ja laadukkaita palveluita lähellä sinua.

Toimialueemme

  • Uusimaa
  • Varsinais-Suomi
  • Kanta-Häme
  • Päijät-Häme
  • Kymenlaakso

Toimistot

Kutojantie 6-8, 02630 Espoo
Maariankatu 4C, 20100 Turku

viemäripalvelut-suomenkartta_maakunnat

Aidon viemärisaneeraus on

vector-helppo

Helppo

Saat viemärisaneerauksen avaimet käteen -periaatteella ja pidämme sinut ajan tasalla koko remontin ajan. Voit jatkaa elämääsi kotona saneerauksen aikana, kun me huolehdimme viemärijärjestelmän modernisoinnista. 
vector-nopea

Nopea

Meidän kauttamme remontti valmistuu nopeasti ja tehokkaasti. Asentajamme keskittyvät yhteen kohteeseen kerrallaan ja varmistavat työn laadukkaan lopputuloksen. Työt suunnitellaan huolella ja toteutetaan sujuvasti, tyypillisesti 3-5 päivän kuluessa riippuen talon koosta ja kunnosta.
vector-oikein-hinnoiteltu

Oikein hinnoiteltu

Meiltä saat viemärisaneeraukselle kiinteän hinnan heti ensimmäisessä tapaamisessa. Hinta kattaa koko remontin eikä muutu, vaikka vastaan tulisi yllätyksiä. Laatu ohjaa hinnoitteluamme, ja tavoitteenamme on aina tarjota kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja. 
suomalaista_palvelua_1-new

Suomalaisen palvelun ammattilaiset

Tarjoamme korkealaatuista suomalaista palvelua ja olemme ylpeitä saamastamme Avainlippu-merkistä. Olemme sitoutuneet vahvistamaan kotimaisten tuotteiden ja palveluiden asemaa. Uskomme, että tukemalla kotimaista teollisuutta ja valitsemalla suomalaisia ratkaisuja, voimme edistää paikallista taloutta ja kestävää kehitystä.

luotettava_kumppani_logo_1-new

Luotettava kumppani kotisi tarpeisiin

Olemme ansainneet tunnustuksen luotettavasta toiminnasta sekä sitoutumisesta asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Voit luottaa siihen, että teemme työmme ammattitaidolla ja täyttämällä korkeat laatuvaatimukset. Valitessasi meidät kumppaniksesi, voit olla varma, että kotisi tarpeet hoidetaan luotettavasti ja tehokkaasti.

Arvot, joiden mukaan toimimme

aitoa-rohkeutta-tt

Aitoa rohkeutta

Aito rohkeus on meidän halumme ottaa vastaan uusia haasteita, luoda uutta ja hyödyntää uusimpaa teknologiaa. Tämän rohkeuden avulla valmistamme kestävämpiä ja tehokkaampia koteja asiakkaillemme.
aitoa-välittämistä-tt

Aitoa välittämistä

Aito välittäminen on yrityksemme sydämessä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, ja tavoitteenamme on saada jokainen projektimme ylittämään odotukset. Välittämiseen kuuluu olennaisesti tiimimme hyvinvointi, jotta jokainen tuntee olonsa tuetuksi kaikissa tilanteissa.
aitoa-halua-kehittyä-tt

Aitoa halua kehittyä

Aito halu kehittyä ajaa meitä edistämään sekä palveluitamme että omakotitalojen turvallisuutta. Kehitämme aktiivisesti palveluidemme laatua ja työntekijöidemme osaamista, etsien jatkuvasti uusia keinoja työmme tehokkuuden parantamiseksi.
aitoa-meininkiä-tt

Aitoa meininkiä

Aito meininki kuvastaa kulttuuriamme, jossa keskitymme aktiivisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja työn iloon. Positiivinen työilmapiiri heijastuu suoraan työmme laatuun ja asiakaskohtaamisiin. Tavoitteenamme on rakentaa paikka, jossa jokainen kokee tasavertaisuutta, arvostusta ja yhteisöllisyyttä.
aito-some-viemaripalvelut-01

Seuraa meitä somessa

Sukella meidän kanssa viemärisaneerauksen saloihin! Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa, niin pysyt perillä meidän kuulumisista. Löydät meidät somesta käyttäjätunnuksella @aitoviemaripalvelut

Jaa kokemuksesi meidän kanssa käyttämällä hashtagia #aitoviemaripalvelut ja osallistu keskusteluun!

blue-instagram blue-facebook blue-linkedin 

 

aito-viemaripalvelut-hinta-arvio

Tule meille töihin

Haluatko liittyä Aidon ammattitaitoiseen tiimiin? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, jotka jakavat intohimomme laadukkaaseen työhön ja asiakaspalveluun.

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia pientalojen viemärisaneerausten parissa. Tiimissämme saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja työskennellä mahtavassa porukassa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat sekä mukavan työympäristön, jossa arvostetaan tiimityötä ja asiantuntemusta.

Jos olet motivoitunut, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen, käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihin ja liity meidän tiimiin jo tänään! 

Avoimet työpaikat

Yhteistyökumppanit