Siirry sisältöön
hero-viemarisaneeraus

Viemärisaneeraus

Viemärin sukitus on viemärin sisäpuolinen toimenpide, joka uudistaa kotisi vanhan viemäriputkiston täysin, rakenteita rikkomatta. Sukitus kestää viikon, lopputulos jopa 50 vuotta.

Varaa maksuton kartoitus

Viemärijärjestelmän saneeraus

Viemäreistä johtuvat vuodot ovat yksi yleisimmistä vesivahinkojen aiheuttajista Suomessa. Suomessa tapahtuu noin 40 000 vesivahinkoa vuosittain.

Näistä yli 20 % aiheutuu viemäriputkiston vuodoista.

Viemäriverkosto kuluu vuosikymmenten aikana normaalissa käytössä ja sen aiheuttamilta rasituksilta ei voida välttyä. Jos huomaat, että viemärit tukkeutuvat usein ja levittävät epämiellyttävää hajua, se on selkeä merkki siitä, että putkiston kunto tulisi arvioida uudelleen.

Viemärisaneeraus1

Turvallinen viemärisaneeraus sukittamalla

Viemärin sukitus on viemärin sisäpuolinen toimenpide, joka uudistaa kotisi vanhan viemäriputkiston täysin, rakenteita rikkomatta. Sukitus kestää viikon, lopputulos 30-50 vuotta.

Varmistaaksesi talosi viemärin sukituksen tarpeen, kannattaa putkiston nykytilanne tarkistaa viemärikuvauksemme avulla. Asiantuntijamme avulla löydetään juuri sopivat ratkaisut sinun kotisi viemärin käyttökunnon ylläpitämiseksi.

Viemärin sukitus on pitkäikäinen, nopea ja asukasystävällinen tapa saneerata yli 30-40 vuotta vanhat viemäriputket. Remontti tehdään viemärin sisäpuolisilla saneerausmenetelmillä, joten kotisi lattioita tai muita rakenteita ei tarvitse purkaa ja voit asua kotonasi remontin aikana. Sukittamalla saadaan aikaan yhtä pitkäikäinen ja kestävä lopputulos kuin uusimalla viemäri perinteisellä menetelmällä kokonaisuudessaan. 

Sukitus muodostaa vanhan viemäriputkiston sisään täysin uuden ja itsekantavan rakenteen. Samalla se korjaa mahdolliset olemassa olevat reiät ja halkeamat viemärissä sekä tekee putken sisäpinnasta sileän, jolloin viemäritukoksia ei pääse muodostumaan. Sukitus sopii niin valurauta-, betoni-, kuin muoviputkillekin ja menetelmää voidaan käyttää kaikenlaisiin ja -kokoisiin omakotitaloihin.

Kun talosi viemärit on sukitettu, sinun ei tarvitse kantaa enää huolta viemärin kunnosta eikä vuotoja tai vahinkoja pääse syntymään. Käyttövarmat ja kustannuksia säästävät sukitussaneerausmenetelmät ovat olleet käytössä jo vuosikymmeniä.

Kysy lisää!
Aito_Viemäripalvelut_testimoniaali_kesäkuu2023_still-5

Turvallista ja huoletonta asumista

Tämä Hyvinkäällä sijaitseva vuonna 1984 valmistunut omakotitalo on kokenut monia muutoksia vuosien saatossa. Talossa on tehty useita mittavia remontteja, ja viimeisin suuri uudistus kohdistui talon viemärijärjestelmään. Tämä oli tervetullut parannus, sillä ongelmat viemäreiden kanssa ovat nyt vihdoin historiaa!

Kartoituksen yhteydessä paljastui, että putkien saumat olivat kuluneet ajan myötä ja aiheuttivat riskin vuodoille. Oli selvää, että viemärijärjestelmä oli aika päivittää nykyaikaisiin standardeihin. Saneerauksen myötä viemäriongelmat, kuten tukokset ja epämiellyttävä haju, ovat nyt historiaa. 

Viemärijärjestelmän saneerauksen ansiosta talo on entistä turvallisempi ja mukavempi paikka asua.

Video: Mama Creative

Viemärisaneerauksen työvaiheet

Ilmainen kuntokartoitus

Asiantuntijamme kartoittaa kotisi viemärijärjestelmän kunnon ja antaa sinulle kiinteähintaisen tarjouksen sukitukselle. Kartoituksen aikana kuvaamme viemäriputkiston, ja pääset itse näkemään viemärin kunnon. Kartoituskäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Sukituksen valmistelu

Ennen työn aloittamista huolehdimme valmisteluista: poistamme vanhat kalusteet ja suojaamme kaikki tilat. Sitten dokumentoimme ja kuvaamme puhdistetun putkiston tilan.

Asennus

Asennusvaiheessa toteutamme runkoviemärin sukituksen, asennamme viemärihaarat, modernisoimme lattiakaivot ja suoritamme tarvittavat viimeistelytyöt. Kaikki työvaiheet päättyvät vuotamattomuustestauksiin, joilla varmistamme, että järjestelmä toimii moitteettomasti.

Lopputarkistus ja luovutus

Tarkistamme työn jäljen kuvaamalla sukitetun putkiston sekä dokumentoimme saneerauksen. Saneerauksen lopuksi saat meiltä kaikki luovutuspöytäkirjat ja takuutodistukset. Varmistamme myös, että kotisi jää siistiin kuntoon.