Siirry sisältöön
hero-viemarisaneeraus

Viemärisaneeraus

Viemärisaneeraus

Viemäreistä johtuvat vuodot ovat yksi yleisimmistä vesivahinkojen aiheuttajista Suomessa. Suomessa tapahtuu noin 40 000 vesivahinkoa vuosittain.

Näistä yli 20 % aiheutuu viemäriputkiston vuodoista.

Viemäriverkosto kuluu vuosikymmenten aikana normaalissa käytössä ja sen aiheuttamilta rasituksilta ei voida välttyä. Jatkuvasti tukkeutuvat ja haisevat viemärit ovat viimeistään merkkinä siitä, että viemäriverkoston kunto kannattaa kartoittaa.

Viemärisaneeraus1

Turvallinen viemärisaneeraus sukittamalla

Viemärin sukitus on viemärin sisäpuolinen toimenpide, joka uudistaa kotisi vanhan viemäriputkiston täysin, rakenteita rikkomatta. Sukitus kestää viikon, lopputulos 30-50 vuotta.

Varmistaaksesi talosi viemärin sukituksen tarpeen, kannattaa putkiston nykytilanne tarkistaa viemärikuvauksemme avulla. Asiantuntijamme avulla löydetään juuri sopivat ratkaisut sinun kotisi viemärin käyttökunnon ylläpitämiseksi.

Viemärin sukitus on pitkäikäinen, nopea ja asukasystävällinen tapa saneerata yli 30-40 vuotta vanhat viemäriputket. Remontti tehdään viemärin sisäpuolisilla saneerausmenetelmillä, joten kotisi lattioita tai muita rakenteita ei tarvitse purkaa ja voit asua kotonasi remontin aikana. Sukittamalla saadaan aikaan yhtä pitkäikäinen ja kestävä lopputulos kuin uusimalla viemäri perinteisellä menetelmällä kokonaisuudessaan. 

Sukitus muodostaa vanhan viemäriputkiston sisään täysin uuden ja itsekantavan rakenteen. Samalla se korjaa mahdolliset olemassa olevat reiät ja halkeamat viemärissä sekä tekee putken sisäpinnasta sileän, jolloin viemäritukoksia ei pääse muodostumaan. Sukitus sopii niin valurauta-, betoni-, kuin muoviputkillekin ja menetelmää voidaan käyttää kaikenlaisiin ja -kokoisiin omakotitaloihin.

Kun talosi viemärit on sukitettu, sinun ei tarvitse kantaa enää huolta viemärin kunnosta eikä vuotoja tai vahinkoja pääse syntymään. Käyttövarmat ja kustannuksia säästävät sukitussaneerausmenetelmät ovat olleet käytössä jo vuosikymmeniä.

Kysy lisää!

Viemärisaneerauksen vaiheet

Ennen asennusta

Urakan suunnittelu työnjohdon kanssa. Materiaalien tilaus

Työn alkuvaiheet

Valmistelu, kalusteiden poisto ja suojaukset. Puhdistetun putkiston kuvaaminen ja dokumentointi

Asennus

Runkoviemärin sukitus. Viemärihaarojen asennus. Lattiakaivojen modernisointi ja viimeistely. Viimeistelytyöt ja vuotamattomuustestaukset

Lopputarkistus

Valmiin putkiston kuvaaminen ja dokumentointi

Loppusiivous

Luovutuspöytäkirjat & takuutodistukset. Laskutus ja mahdollinen rahoitus. Asiakastyytyväisyys