Siirry sisältöön
hero-hormisukitus

Hormisukitus kerrostaloyhtiölle

Hormisukitus kerrostaloyhtiöille

Ilmanvaihtohormin kunto heikkenee vuosikymmenten saatossa, mikä aiheuttaa hormien vuotamista. Vuotavilla hormeilla voi olla merkittäviä vaikutuksia taloyhtiön lämmityskustannuksiin. Erityisesti ennen 40-lukua valmistuneiden kerrostaloyhtiöiden kannattaa tarkastuttaa ilmanvaihtohormien kunto.

Hormisukitus on helppo ja nopea ratkaisu ilmanvaihtohormien tiivistämiseen. Käyttämällämme sukitusmenetelmällä vältetään kiinteistön rakenteiden purkaminen.  Hormisukitus voidaan toteuttaa monenlaisiin kohteisiin kuten kerrostaloyhtiöihin,  joissa on tiili-, pelti-, asbesti- tai sementti-ilmanvaihtokanavat.

Miksi valita hormisukitus?

Hormisukituksen avulla tehty tiivis ilmanvaihtohormi parantaa huoneiston ilmanlaatua sekä se voi parhaimmillaan jopa puolittaa energiahukan, joka tuo merkittäviä säästöjä energiakustannuksiin. 

Käytämme sukituksessa Linervent-menetelmää, joka mahdollistaa kiinteistössä asumisen koko remontin ajan.  Hormisukitus on kustannustehokas, siisti ja nopea tapa kunnostaa ilmanvaihtokanavat. Lopputuloksena saadaan energiatehokkaampi, paloturvallinen sekä toimiva ilmanvaihto. 

HORMISUKITUKSEN HYÖDYT:

  • Vähentää energiahukkaa 
  • Nopea, siisti ja meluton toteutus
  • Ei tarvetta rakenneavauksille
  • Parantaa hormin veto-ominaisuuksia
  • Vähentää hajujen leviämistä asuntojen välillä
  • Vaimentaa hormeista kantautuvia ääniä

Kysy lisää ja pyydä meiltä kiinteähintainen tarjous taloyhtiöllesi!

Kysy lisää!

Hormisukituksen
yhteyshenkilö